<> ♥ -

Trallala!

Hejsan alla som fortfarande läser även om det är lite sådär med uppdateringen ibland men! :)
Jag har ändå inget annat för mig så jag tänkte att ja kunde ju blogga lite.
Den dåliga uppdateringen är för att jag känner inget måste med att uppdatera, och att det finns inget specielt att blogga om när man inte är i stallet.

Men idag var Hanna och jag till stallet efter skolan. For med bussen då.
När vi kom dit gick vi nästan genast ner till stallet och började mocka ur Pondus gamla box där det varit några myskankor.
Dit flyttade vi sedan alla "mock-saker" och sopade och putsade Kolbruns gamla box och en annan bredvid som dom två nya sommarhästarna ska stå i. :)
Sedan hann jag även putsa Kb´s lädergrimma också!

Sedan gick vi upp mot hagen. När ja kom gående utanför hagen kom Kb emot mig och stannade bredvid och jag bara "puss kolbrun" och då pussade hon mig på sitt egna sätt! :')♥ Gulle!
Hihi, ja sedan pratade vi med hästarna en stund och tog sedan in dom och gav dom dent vanliga. Alltså mat, vatten och hö.

Sedan började vi gå upp mot vägen och det är ett dike typ en bit fram och där kom det ett brunt djur simmande och Hanna bara "Aaahh, kolla en bäver!!" Haahaha!
Eftersom det var som en bro kollade vi på andra sidan om den sku komma ut, men den blev antagligen rädd när Hanna ropade! :p Haha, ojoj!

Men kul dag har det varit ! :)
Kan lägga upp nån bild, har ej haft kameran med på ett tag nu men imorgon kanske eftersom dom 2 hästarna kommer då! Men det blir antagligen bara jag som far eftersom Hanna for till Kökar... Menmen :)

Men nu bilder! :))



Det var allt! Vi ses! ;)

//Ronja

Kommentarer
Postat av: emma

sv; tack dsm! :D

när kan ja följa me tii pååniisarna? :P

hiih

2011-04-22 @ 10:44:54
URL: http://ponnyhepporna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0